Оман груп

Предлагаме на своите клиенти богато разнообразие от платове и хавлиени изделия с най – високо съотношение цена-качество.

Нашият най – важен принцип е качественото обслужване, доверието и удовлетвореността на клиентите.

Водени от дългогодишният си опит, всяка година увеличаваме търговските си резултати както на българския, така и на чуждестранния пазар.

Със своята професионална и работна етика, нашата компания ще продължи по своя път с твърди стъпки, като никога няма да се откаже от усилията си да стане лоялен и постоянен вносител на трикотажни платове и хавлиени изделия в дългосрочен план.

Нашата визия

Ще изпълним нашата визия, като повишим удовлетвореността на служителите и клиентите до най -високо ниво с принципно работно разбиране, създадено в подредена структура.

> Стремим се да постигаме ефективни и устойчиви бизнес резултати, като винаги работим честно и точно в рамките на етичните ценности.
> Предлагаме качествени продукти и услуги.
> Уважаваме обществото и околната среда.
> Като гарантираме удовлетвореността на нашите клиенти и служители.

Нашата мисия

Както и до днес, ние ще бъдем привилегирован вносител на трикотажни платове и хавлиени изделия, като следваме отблизо новите технологии, прилагаме най – новите иновации в нашия сектор и запазим качеството в обслужването на клиентите си.

Политика за качество на ОМАН ГРУП

> Внедряване и непрекъснато подобряване на Системата за управление на качеството;
> Разбиране очакванията на клиентите и навременното им изпълнение;
> Непрекъснато повишаване на качеството и намаляване на разходите;
> Поддържане на добра екипна работа.